Biezpiena pankūkas

Sastāvdaļas:

  • 400 g vājpiena biezpiena
  • 2 olas
  • 1 glāze miltu
  • ½ tējkarotes stēvijas pulvera (glikozīds 90%)
  • 2 ēdamkarotes skāba krējuma
  • ½ paciņa vaniļas
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana: Biezpienu samaļ vai citādi sasmalcina, pievieno pārējās sastāvdaļas, veido nelielas pankūciņas un cep sakarsētā eļļā zeltainas.


Putukrējums (2 tases)

Sastāvdaļas:

  • 1 tase svaiga saldā krējuma
  • 1/4 tējkarotes stēvijas ekstrakta pulvera (95% steviozīda)
  • 1 tējkarote vaniļas ekstrakta

Pagatavošana: Visas sastāvdaļas uzmanīgi saputo. Var pievienot dažādas garšvielas: kanēļa putukrējumu var pasniegt ar ķirbju kūku, mandeļu ekstraktu var pievienot putukrējumam, kuru pasniedz kopā ar persiku kobleru.

 
  • Latvian
  • Russian (CIS)

Meklēt

© 2010 stevija.lv | Visas tiesības aizsargātas
Web site currency conversion